Natura verzekering

Het lidmaatschap van Memento Mori levert als groot voordeel op dat leden de zekerheid hebben dat hun latere uitvaart volgens hun eigen wensen wordt uitgevoerd. De leden kunnen bij de uitvaartvereniging hun natura uitvaartverzekering afsluiten en bepalen zelf de hoogte van het bedrag waarvoor hun uitvaart is verzekerd met een minimum bedrag van € 3000,-. Het lidmaatschap betekent ook nog eens een extra staffelkorting (percentage) op de tarieven (basistarief/opbaring/huur koffiekamer, aula) van Memento Mori. De verzekering keert enkel in natura uit. Wanneer u als lid uw uitvaart laat verzorgen door een andere ondernemer en u maakt wel gebruik van uitvaartcentrum Memento Mori, dan wordt er 50% van het verzekerd bedrag verrekend. U hebt dan géén recht op ledenkorting. Wanneer u er voor kiest om een andere onderneming de uitvaart te laten verzorgen en u maakt géén gebruik van uitvaartcentrum Memento Mori, dan wordt er 25% van het verzekerd bedrag verrekend. U hebt daarnaast ook géén recht op ledenkorting.

Voor een respectvol afscheid

Memento Mori is een vereniging die de belangen van haar leden behartigt met de goede, integere en persoonlijke verzorging van een uitvaart.

Wilt u meer weten over de manier waarop u zich bij Memento Mori kunt verzekeren van een goed verzorgde uitvaart, neemt u dan contact op met onze uitvaartverzorgers. We zijn bereikbaar via het telefoonnummer 0578 – 69 18 46

Melden van een overlijden

Voor het melden van een overlijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0578 – 69 18 46