Sylvia Waardenburg – Zwart

17 oktober 1956

-

11 december 2020

Plaats een reactie

De Here is mijn licht en mijn heil, voor wie zou ik vrezen? (Psalm 27:1a)

Haar lievelingstekst. Sylvia was altijd vol vreugde, leven en liefde.

72 reacties geplaatst voor Sylvia Waardenburg – Zwart

 1. Leo mulder & Erna Hoppenbrouwers schreef:

  Wij willen jullie onze welgemeende condoleances overbrengen namens de familie Mulder en daarnaast wensen wij Roland,kinderen,kleinkinderen en de familie heel veel sterkte en wijsheid met dit zware verlies van Sylvia.
  Leo & Erna Mulder-Hoppenbrouwers

 2. Fedde Jonker schreef:

  Lieve familie, ik bid jullie veel sterkte en troost toe. Maar bovenal straks de ruimte voor mooie herinneringen. Ik vond Sylvia een ontdekkingsreiziger door het leven! En zoals de Heer niet loslaat het werk dat hij begon liet zij niet los wie aan haar waren toevertrouwd. Een kus naar boven. Fedde

 3. Reinharda en Graat van Buul-Drijfhamer schreef:

  Rust zacht Zwartpoes ,veel sterkte voor alle nabestaanden. Drijfpluis en Gratermans.

 4. Jojo Mulder schreef:

  Lieve Sylvia, de zon schijnt vanmiddag… net als jouw stralende lach in mijn hart… Dankbaar dat ik je heb ontmoet… zoveel fijne en dierbare herinneringen… aan leuke en speciale momenten die we samen hebben beleefd… dank je wel voor al jouw warmte, liefde en positieve kijk op het leven en de mensheid !! Goed voorbeeld doet / moet goed volgen !! Rust zacht…

 5. Riekje Van Osnabrugge schreef:

  Vrolijk, optimistisch, kritisch naar zichzelf, belangstellend, nieuwsgierig, dankbaar voor kleine dingen, open, kwetsbaar en sterk tegelijk. Soms heel onzeker, vaak ‘gewoon doen, we zien wel!’; vol liefde en zorg om haar kinderen, om Roland, om mensen die op haar pad komen, in staat om haar visie bij te stellen als ze inziet dat het anders zit dan ze dacht, een prachtkwaliteit! Zo ongeveer zal ik mij Sylvia herinneren. Ik ken haar via de Binnenwaai, kerk op IJburg, waar ze liefde gaf en kon ontvangen. Wie achterblijft, moet voortgaan, met in herinnering deze lieve vrouw! Zwaar, vol dankbaarheid.

 6. Marcel Kok schreef:

  Na 45 jaar vriendschap is zij de eerste die geen afspraken meer kan maken. Wat een verdriet. De herinneringen aan haar liefde, medeleven, het luisterende oor, de gekkigheid, de humor, af en toe boosheid (toch snoepte ze mijn pindakaas op!), het verdriet zijn toch die van vrolijkheid die overheersen. Rust zacht Zwart!

 7. Rene en Anneke Leermakers schreef:

  Lieve Roland en familie,
  In Israel zeggen wij: “Baruch Dayan HaEmet”, wat betekent , De Heer is Rechter.
  Zoals wij Sylvia kenden geloven wij dat zij in volle overgave is overgegaan naar haar nieuwe levenspad.
  Het stoffelijke en aardse leven vergaat maar haar ziel zal blijven voortleven in jullie. Wij wensen jullie heel veel sterkte met het verwerken van fit grote gemis. Veel liefs van Rene en Anneke LeermakerS, Israel

 8. Judith en Harry Stevens schreef:

  Sylvia, hartelijk bedankt voor je vriendschap en verbondenheid. Verbonden via onze gezinnen en via onze gezamenlijke interesse , geloof en geloofsrichtingen. Samen wonen in Veenendaal, samen opgroeiende gezinnen en dezelfde school voor onze kinderen. Jullie Afrika avontuur en gastvrijheid die Harry en onze kinderen daar heeft mogen ondervinden tijdens hun reizen naar Ghana en Zuid-Afrika. We hebben daar allemaal warme herinneringen aan. Wij geloven in het licht en jouw reis naar dat licht wat je zal ontvangen, en beschermen.

 9. Peter en Trea Zevenhuizen schreef:

  Beste Roland
  Gecondoleerd met het overlijden van je geliefde Sylvia! Haar lijden is over we bidden je Sterkte en Shalom toe

  Peter&Trea

 10. José van vliet schreef:

  Lieve familie & vrienden van Sylvia,

  Sylvia heb ik als buurvrouw afgelopen jaar pas goed leren kennen. Helaas een beetje laat maar beter laat dan nooit. Inderdaad wat een vrolijkheid en liefde voor het leven. Ze heeft mij laten zien dat je niet verbitterd hoeft te zijn als je zo’n vreselijke ziekte door moet maken. Daarbij bleef ze belangstelling houden voor de ander en dat heb ik als heel bijzonder ervaren dat ik nooit zal vergeten. Sylvia heeft een plekje in mijn hart veroverd. Ze heeft haar ziekte samen met alle steun heel moedig gedragen. Ze zal een enorme leegte achterlaten. Ik wens jullie heel veel sterkte met dit grote verlies. Mvg, José vv

 11. Gert en Gwenda schreef:

  Een bijzondere vrouw, maatje, moeder, oma, zus, tante, vriendin, collega – wat kan een mens zoal zijn – is heen gegaan. Naar de andere kant… naar de overkant… Over het lijden heen… maar wát een gemis voor een ieder die Sylvia kende. Voor Roland, kinderen en kleinkinderen: heel veel sterkte voor jullie en troost in het verdriet om het gemis in deze dagen rondom de laatste gang met jullie lieverd!

 12. Dave en Anneke Andes schreef:

  Lieve familie,
  Wat een gemis om Sylvia nu te moeten gaan missen!
  Goed te weten dat ze bij God is!
  Wij bidden jullie kracht en troost toe, van God die haar zo dierbaar was.

 13. Simon en Michèle schreef:

  Lieve Roland, Floris, Maurits en Yorik,
  onvoorstelbaar dat Sylvia niet meer bij ons is,
  heel veel sterkte en troost bij dit enorme verlies

 14. Dorothé schreef:

  Zoals de dag
  Uit de nacht treedt
  Treedt het leven
  Uit de dood
  Er is liefde
  Die niet sterft

  Lieve Roland, Floris, Maurits, Yorick en familie van Sylvia.
  Met verdriet condoleer ik jullie met het overlijden van jullie lieve Sylvia. Sylvia met haar groot hart, waarin voor iedereen plaats was; Sylvia die dapper de tegenslagen in haar leven aanging; Sylvia met haar luide lach; Sylvia die een brede belangstelling had voor alles en iedereen die op haar pad kwam; Sylvia met haar diep geloof in God. Ook ik zal Sylvia erg missen. En het doet mij pijn dat ik, vanwege het coronavirus, heb moeten besluiten niet bij de uitvaart te kunnen zijn. Ik wens jullie veel sterkte en ongetwijfeld vinden jullie troost in de liefde voor Sylvia en voor elkaar. Met bewondering heb ik mogen ervaren wat een hechte familie jullie zijn en hoe jullie er waren voor Sylvia, toen zij jullie zo hard nodig had.
  Lieve groet, Dorothé Boellaard

 15. Thijs, Inge, Pepijn, Abel en Melle schreef:

  Beste Roland en familie,
  Gecondoleerd met het verlies van Sylvia.
  Wij willen jullie heel veel sterkte wensen in deze moeilijke tijd. Wij hebben Sylvia leren kennen als een lieve vrouw, een trotse oma en een gezellige buurvrouw. Veel te vroeg is ze van jullie weggenomen. Nogmaals heel veel sterkte met dit grote verlies.

  Lieve groetjes
  Thijs, Inge en drie knuffels van Pepijn, Abel en Melle

 16. Theo Timmermans schreef:

  Beste Roland & kids, Sylvia’s homecoming is en verdrietig en hoopvol. Verdrietig omdat dat de echte emotie van nu is bij haar vertrek. En dat duurt nog even voordat dat gevoel ombuigt naar fijne herinneringen smileys. Hoopvol omdat wij verwachten elkaar terug te zien en wat een feest bouwen we dan. Ik wens jullie Zijn vrede tot dan. TheoT te R.

 17. Ruud en Petra Nijs schreef:

  Lieve Roland en familie,
  Wat een gemis maar ook wat mooi hoe jullie met elkaar haar tot het einde hebben omringd. Veel sterkte met het verwerken van het gemis.

 18. Marjoleine Motz schreef:

  Lieve familie, heel veel sterkte de komende tijd. Ik heb Sylvia niet goed gekend, maar via Roland kreeg ik veel mee en heb met bewondering meegeleefd hoe zij, samen met jullie, haar ziekte aanpakte. Ondanks alles sprak er levenslust uit. Ik hoop dat jullie met die herinneringen verder kunnen.
  Marjoleine

 19. Gijs Dröge schreef:

  heel veel sterkte Roland en familie met het verlies van Sylvia. Ik hoop dat jullie elkaar vooral kunnen steunen, en hou dat lang genoeg vol! Dat is nodig om het verlies te dragen en de leegte op te vangen. Veel groet, Gijs

 20. Ismael Amozlouf schreef:

  Met schrik vernam ik het bericht dat Sylvia was overleden. Ondanks dat ik wist dat ze ziek was, had ik toch de hoop dat ze beter zou worden. Ik wens alle nabestaanden, in het bijzonder de directe familie heel veel sterkte toe. Het was een fijn mens om te zien en mee te praten.

 21. Kathleen Goense schreef:

  Beste Roland en familie, gecondoleerd met het overlijden van Sylvia. Verder leven was een lijdensweg maar wat hadden jullie nog graag met een gezonde Sylvia het leven verder beleefd. Veel sterkte met het gemis!

 22. Eline Scheepmaker schreef:

  Lieve Roland en familie,
  Ik heb Sylvia ontmoet in Johannesburg en haar daar (en daarna ook, hoewel veel minder frequent) leren kennen en waarderen als een vrouw met een groot hart en een enorm rechtvaardigheidsgevoel.
  Was me een waar genoegen!
  Voor jullie: sterkte in jullie verdriet, koester elkaar en de warme herinneringen.
  Liefs
  Eline

 23. Jessica & Daan schreef:

  “de bomen komen uit de grond
  en uit hun stam de twijgen
  en ied’reen vindt het heel gewoon
  dat zij weer bladeren krijgen
  we zien ze vallen op de grond
  en dan opnieuw weer groeien
  zo heeft de aarde ons geleerd
  dat ál wat sterft zal bloeien”
  – Toon Hermans

  Rust zacht lieve Sylvia. En veel sterkte Roland, Floris, Maurits & Yorick.

  Jessica & Daan

 24. Els Seenok schreef:

  Lieve Roland & jongens, verdere familie,

  Wat was het mooi en goed om voor Sylvia te mogen zorgen in de laatste fase van haar leven!
  Haar tekst is ook de mijne🌈
  Op haar beurt heeft zij veel licht verspreid in Hospice Apeldoorn!
  Ze mag Thuis zijn aan God’s hart!
  Ik wens jullie allemaal toe wat iedereen nodig heeft in deze tijd; persoonlijk en samen!

  Lieve groet,
  Els Seenok
  Verpleegkundige
  Hospice Apeldoorn

 25. Branislav en Borjana Mikulic schreef:

  Lieve familie, woorden schieten te kort voor dit enorme verlies. Wij wensen jullie heel veel kracht voor de komende periode.

  Borjana en Branislav Mikulic

 26. Kebba Colley schreef:

  My deepest condolences to Roland, the boys and the entire extended family!!

  A great human being has left us.. Sylvia was a perfect Soul! I remember when I was in the Netherlands for work some years ago and stayed at the Waardenburgs. Sylvia asked me to give her my cloths to wash. I only gave her my pants and shirts.. When I left for work.. she went to the room I stayed at and got my underwear and washed them too. When I returned from work she said I have also washed your underwear.. I am your mother, I can also wash your underwear she added and laughed! Only a beautiful Soul does that and Sylvia was a true, gentle and beautiful human being who loved humanity and cared for so many people! am forever grateful to Roland and Sylvia. May her Soul Rest In Perfect Peace!!

  Kebba Colley

 27. Johan Brink, (hospice) schreef:

  Roland en zonen,
  Gecondoleerd met overlijden van Sylvia.
  Het was goed haar te verzorgen en voor te lezen.
  Zij wist wat komen zou.
  Zij is vertrokken en aan deze kant zegt men ” kijk daar gaat ze” en aan gene zijde roepen ze ” kijk, daar komt ze”. Ik wens jullie troost door de wetenschap dat zij is aangekomen.
  Sterkte toegewenst bij het doen van de dingen die te gebeuren staan.
  Johan.

 28. Johan Pak schreef:

  Heel veel sterkte voor alle nabestaanden en vrienden gewenst. Heel goed dat jullie haar leven gaan “vieren”.

 29. Warnert schreef:

  Mijn diepste medeleven aan de hele familie in het bijzonder lan, kinderen, kleinkinderen.
  Moge God jullie de nodige kracht schenken in deze donkere dagen.

  Warme groet,

  Carmelita

 30. Gelisa schreef:

  Lieve Familie van Sylvia.
  Wat was Sylvia positief en rustig ingesteld. Je kon aan haar zien dat ps 27:1a niet alleen maar woorden waren die op papier staan..maar dat ze ook echt van betekenis voor haar waren! Ze leefde hiervan uit!
  Gecondoleerd en sterkte toegewenst de komende tijd!. Gelisa

 31. Jenny Rooseboom & Tony Scott schreef:

  Dear Roland, Floris, Maurits, Yorick and Family
  We were sad to hear of Sylvia’s passing. Gone too soon. We are so glad that we got to know Sylvia and were able to have some enjoyable visits both in Canada and the Netherlands. Like you we will miss her. Thinking of you often.
  Jenny and Tony

 32. Catherine, Thijmen, Alexis en Nathalie schreef:

  Lieve famillie,
  Wat een verdriet om jullie vrouw, moeder en oma te verliezen. Wij wensen jullie veel sterkte met dit enorme gemis, en veel mooie herinneringen over haar in jullie samenzijn. Rust zacht, Sylvia.

 33. Margo Pronk schreef:

  Lieve Roland en familie, Gecondoleerd met het overlijden van Sylvia.
  Wat een groot verlies. Heel sterkte en kracht en Gods nabijheid voor de komende tijd.
  Liefs Kees en Margo

 34. Henk & Maria Ouwejan schreef:

  Met dierbare herinneringen aan de tijd die we samen in Ghana doorbrachten herinneren wij ons Silvia: vrolijk, opgeruimd, gastvrij en bewogen en zoveel meer mooie dingen die haar persoonlijkheid sierden.
  Zij zal gemist worden.
  Roland, Floris, Elise, Tobias en Vieve, Maurits, Marie, Hazel en Elisa, Yorick en Jari,
  Ons oprechte medeleven met dit verlies. We bidden voor troost, kracht en tijd om dit te verwerken.

 35. Marianne, zorgvrijwilliger Hospice Apeldoorn schreef:

  Lieve Roland en familie,
  Mijn hart gaat uit naar jullie, wat zal het gemis van Sylvia groot zijn.
  Ik heb de laatste maanden samen met mijn collega’s haar mogen verzorgen in ons Hospice. Wat een dankbaarheid ging er uit van Sylvia, ze was zo sterk en ook soms bang. Ik heb van haar geleerd en we hebben samen gelachen en gehuild.
  Achteraf ben ik zo blij dat ik voor haar uit haar dagboekje (3 december) mocht voorlezen. Het was best een pittig stukje maar de tekst paste zo bij haar op dat moment. We hebben er samen over gesproken, zo waardevol en troostend, zowel voor haar als voor mij.
  In jullie hart leeft ze voort en zal ze soms dichterbij zijn dan ooit …..

 36. Margo Pronk schreef:

  Dag lieve Sylvia,
  Bedankt voor je vriendschap.We hebben heel wat kilometers samen afgelegd op IJburg.
  Onder het wandelen spraken we over de dingen die ons bezig hielden.Waar we dan bij jouw thuis voor gingen bidden.
  Soms dronken we eerst nog een kopje koffie/thee bij Bagels en Beans en dan ook nog even de Hema binnen. Er moest altijd wat gekocht worden. Ook toen je in de rolstoel zat, hebben we ons rondje nog regelmatig gedaan. Mijn gebedsmaatje is er niet meer.Ik ga je ontzettend missen. Liefs Margo

 37. Sytske Peterson schreef:

  Lieve Sylvia, Lieve Juf,

  Wat was je een mooi mens, en ik zal je niet vergeten. In Xhosa zeggen ze: “Hamba Kahle”, ga goed, ga vredig.
  Roland en jongens ik wens jullie heel veel kracht en Gods nabijheid toe in deze tijd van rouw en afsluiten van een mooi leven samen. Mogen de herinneringen niet alleen tranen maar ook gelach brengen.

  Lieve groet,

  Sytske

 38. Mariëtte Bos schreef:

  Beste familie van Sylvia, hier bij condoleer ik jullie met het verlies van jullie lieve Sylvia. Ik had grote bewondering voor haar hoe ze in het leven stond en hoe ze haar ziekte droeg. Ik wens Roland, Floris, Maurits en Yorik heel veel sterkte. Mariëtte Bos

 39. Sway Leung schreef:

  Dear Roland,
  My sincere condolences about the loss of your wife Sylvia. Please know that my thoughts are with you and your family. Wishing you all peace and comfort during this hard time. I am here for you however needed. May time help you heal and bring you peace.
  Sway Leung

 40. Jeanne Timmers schreef:

  Aan Roland en familie,
  Mijn condoleances.
  Ik wist dat Sylvia erg ziek was.
  Toch was het een schok.
  Die lieve dappere Sylvia.
  Wat heeft ze gevochten.
  Ik zag haar voor het laatst in de kerk op 9 augustus , samen met Roland.
  Wat zullen we haar gaan missen.
  Dat is voor jullie nog veel erger. Ze was nog zo jong.
  Ze wilde nog zo graag genieten van haar kleinkinderen!
  Het mocht niet zo zijn.
  Ik hou een heel mooie herinnering aan Sylvia.
  Haar opgewektheid en haar lach, die zullen me bij blijven.
  Voor jullie, heel heel veel sterkte!

  Jeanne Timmers.

 41. René schreef:

  Een mooie en waardige dienst voor een bijzondere vriendin, zus, moeder en echtgenote. Ik wens jullie veel sterkte en kracht toe om dit grote verlies te verwerken.

 42. Heleen Verwijs schreef:

  Dag lieve Roland en jullie mooie gezin,
  Het was een mooie dienst waarin allerlei kanten van Sylvia naar voren kwamen. Kanten die ik nog niet zo goed kende, maar zeker ook kanten die me deden grinniken of huilen. Bij mijn wekelijkse hardlooprondje op Ijburg had ik een vast plekje, met uitzicht over het water, waar ik aan Sylvia dacht en voor haar bad. Een geïnteresseerde vrouw, lief en open. Te jong om nu al te sterven. Wat zal het moeilijk voor jou zijn Roland om je liefde voor het leven te verliezen. En voor jullie kinderen en kleinkinderen om jullie mama en oma te moeten missen.
  Ik bid jullie liefde, vrede, rust, troost en mooie herinneringen toe.
  Liefs Heleen Verwijs

 43. Ilse Heutink - Andes schreef:

  Roland & family, heel veel sterkte voor jullie allen nu jullie Sylvia moeten missen. We hebben via mijn ouders vaak de bijzondere updates ontvangen over enerzijds het verloop van Sylvia’s ziekte, maar vooral over haar veerkracht, haar belangstelling, hoe ze was. Wat zullen jullie een mooie herinneringen aan haar hebben! Lieve groet, Ilse, ook namens Didier

 44. Marcel Kok schreef:

  45 jaar vriendschap! Bedankt voor al je vrolijkhied, liefde, meeleven, boosheid (toch snoepte je mijn pindakaas op!), gezellighied, je zorgzaamheid en af en toe de schop onder m’n kont. Je hebt een fantastisch leven gehad en mocht er van meegenieten.

 45. Lamia Afify schreef:

  My heartfelt condolences – I will keep Sylvia in my memory as the happy, warm and kind person I got to know. She will be deeply missed.
  Lamia

 46. Emeritus Prof. Samuel Sefa-Dedeh schreef:

  Roland my brother and the family, we have heard about the passing of your wife, mother, grandmother, friend ans sister in the Lord. Our condolences to you and the family. In these uncertain times may you be strengthened by God’s love and faithfulness . His word encourages us to be thankful always. We thank the Lord for the life of Sylvia. By her passing the world is the poorer for her warmth and love she demonstrated. May you be consoled that she is now resting in a better place.

  Thank you for the lovely funeral service. Stay strong in the Lord.

 47. Berend Meijer (SOB) schreef:

  In herinnering aan Sylvia

  Sylvia is jarenlang lesgever (docent) op het SOB (Steunkomité Onderwijs Buitenlanders) geweest. Ze gaf bezield, vrolijk en enthousiast les in de Nederlandse taal en cultuur en zorgde voor binding en gezelligheid in het team van lesgevers op de dinsdag- en donderdagochtenden.
  Wij missen haar. Na haar ziekte kon ze geen les meer geven, maar het typeerde haar dat ze van geen ophouden wist. Ze bleef haar team trouw, ondersteunde de andere lesgevers bij hun lessen en bleef ondanks openlijke momenten van twijfel hopen dat ze ooit weer voor de klas zou staan.
  Vrolijkheid en humor, moed en trouw, vastberadenheid en geloof typeerden haar. Zij is een sterk samenbindende factor binnen het SOB geweest, en in het bijzonder in haar team.
  Dat Sylvia in vrede moge rusten.

  Dorien, Hans, Claartje, Berend

 48. Cecile Nouwens schreef:

  Beste Roland,
  Sylvia en ik hebben elkaar voor het eerst ontmoet in Ghana, daarna in Johannesburg, waar we jullie woning aan de Stapleford Avenue betrokken. Terug in Nederland spraken Sylvia en ik weleens af, dat waren mooie en verrijkende momenten. Sylvia kon treffend en bezielend en met humor vertellen.
  Ik wens jou en de kinderen veel sterkte toe, ook namens Clément, en hoop dat jullie ondanks het verdriet kracht kunnen putten uit de mooie momenten die jullie samen hebben beleefd.
  Cécile Nouwens

 49. Wim Kraaij schreef:

  Sylvia, ik heb je leren kennen als een authentieke, tolerante vrouw, met een eigen mening waar je graag het gesprek over aanging. Je zal worden gemist.

 50. Sveta en Koen schreef:

  Dear Sylvia

  Koen
  Door jou overlijden is het nu wat schraler en guurder hierop aarde maar zijn ze hierboven in de hemel erop vooruitgegaan
  Ga je missen, met je oprechte belangstelling voor anderen en je gulle lach
  Sveta
  I remember very well our first meting. We were talking more than one hour about life, children and our worries about them. You talked to me vey open and deeply like we knew each other already for many years. Second time we met few years later you were more relieved and quite happy. You wanted to live and enjoy life for herself together with Roland. We had lovely diner in your beautiful and artistic house. We discussed art and paintings. You loved Russian painters and very much Chagall. Again you were very sincere and open, with special internal light, beauty and charm. Each time when I met you i felt something special like meeting a unique woman and rare soul. You will stay in my heart Sylvia. God bless.

 51. Rieks van der Straaten schreef:

  Wat verdrietig dat Sylvia er nu niet meer is. Veel sterkte met dit verlies. Sylvia leeft voort in onze herinneringen. Ik zal met plezier aan haar terugdenken.

 52. Mary Adzanyo schreef:

  I am deeply saddened by the news of Sylvia passing away. My thoughts and prayers are with you, dear Roland, Floris, Maurits, Yorick and family and friends. I know that Sylvia’s soul is at peace, knowing that you did everything possible for her. May the sweet memories of Sylvia’s life bring you comfort and ease your pain.

  Sylvia has fought the good fight, and finished her race, whilst keeping her faith. Now, there is in store for her, the crown of righteousness, which the Lord would award her.

  Have my deepest condolences,
  Mary Adzanyo, Côte d’Ivoire

 53. Leanne en David van Dongen schreef:

  Lieve Roland en familie,

  heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies. Een vrouw uit duizenden, een hart voor iedereen, wereldwijs en zó lief. We zagen elkaar niet vaak maar toch is het ‘onze’ Syl, met haar mooie lach die jullie veel te vroeg moeten missen maar die altijd in onze herinnering zal voortleven.

  David en Leanne van Dongen

 54. Saskia Bijl schreef:

  Beste Roland en familie,
  Mijn oprechte medeleven met het overlijden van Sylvia. Ik wens jullie veel sterkte om dit verlies te verwerken. Ik hoop dat te zijner tijd de mooie herinneringen de pijn zullen verzachten.
  Veel sterkte,
  Saskia

 55. Daniëlle Geevers-Schenk schreef:

  Rust zacht lieve nicht!
  Gecondoleerd met het verlies van Sylvia. We wensen de hele familie sterkte en kracht toe.
  Liefs Daniëlle,Rob,Lisa en Milan Geevers

 56. Herman uit de Bosch schreef:

  Beste Roland, Maurits en de rest van de familie,

  Via Mary Adzanyo bereikte me maandag het trieste bericht Sylvia was overleden. Wat intriest en het was met name ook een schok omdat je de laatste keer, maar dat is al enige tijd geleden vertelde dat het juist weer goed ging.
  Ik heb nog een stukje mee kunnen kijken via de link die Mary doorstuurde en het was een warme dienst waarin jullie samen haar leven vierden. Ik wens jullie heel veel sterkte. Warme groet, Herman

 57. Leendert Pot schreef:

  Beste Roland en familie,
  Gecontroleerd. Wat een gemis. Wat een waardig afscheid ondanks alles.
  Heel veel sterkte bij het verwerken van het verlies.
  Hartelijke groet Leendert Pot

 58. Joke Schenk schreef:

  Beste Roland en familie,
  gecondoleerd met het overlijden van Sylvia. Heel veel sterkte en kracht toegewenst!

  Joke Schenk en Richard Ras

 59. Gerrie en Rens schreef:

  Lieve Roland en jongens, wat schrokken we zaterdag toen we door kregen via Ayla dat Sylvia gestorven is. Gelukkig hebben we via Janine dit adres om even mee te leven. We herinneren ons haar als een moedig wijs mens. Ik heb heel helder een moment op GezinopWeg in Voorthuizen dat ze voor het eerst los van papier gesproken had en zo blijwas! Wat zal er veel verdriet zijn en dus denken en bidden we voor jullie. Lieve groeten, Rens en Gerrie

 60. Gerda en Gerard, Morris schreef:

  In Amsterdam, je kon nog goed praten. De woorden van ons gesprek cirkelden om het onafwendbare heen. Kort wendde je je blik af, en bijna verlegen zei je: ‘ik kan er niks aan doen, ik ben gewoon een blijmoedig mens’.
  Zo blijf je, over het afscheid heen, een inspiratiebron. Je was een fantastische Vriendin, en juist hierdoor zul je dat altijd blijven. Je wordt enorm gemist.

  Roland en familie, heel veel sterkte gewenst!

 61. P.H.J.M Grubben schreef:

  Ik ken Sylvia via de Binnenwaai. Nog niet zo lang. Ik heb haar niet zo vaak gesproken maar ik zag haar toewijding in haar geloof en zorg voor anderen, haar zuiverheid, eerlijkheid en trouwheid. Ja, beste familie. Alle sterkte toegewenst.

 62. William Van der Maas schreef:

  Gecondoleerd met het verlies van Sylvia. Veel liefs en sterkte allen.

 63. Harriet Hentges schreef:

  The world is missing a cherished and warm light. We feel the loss but consider ourselves enormously lucky to have known her and felt her love. She radiated goodness and caring, and the times we had with her with are indelibly in our memories … in our hearts. We send Our love and condolences to Roland, the boys and their families. May she Rest In Peace and forever in our hearts. Harriet and Wayne

 64. Maarten Bakker schreef:

  Beste Roland,
  Nogmaals gecondoleerd met het verlies van je geliefde vrouw Sylvia. Een prachtig lief mens, de moeder van jullie mooie kinderen. De liefde en de herinnering blijft. Voor jou en je gezin heel veel sterkte, kracht en zegen toegewenst in deze moeilijke tijd.
  Maarten Bakker en Marianne Bakker-Verwoerd

 65. Janet van der Meulen schreef:

  Lieve Ronald en familie, jullie liefdevolle afscheid van jullie vrouw en moeder moest ik even laten bezinken. En ik wilde de condoleance niet ook online doen. Ondertussen is een uitvoeriger schriftelijke blijk van medeleven onderweg. Ik wens jullie allen veel moed bij het ongetwijfeld moeilijke oppakken van het leven zoals Sylvia dat met en voor jullie leefde. Voor nu waardevolle kerstdagen samen, in haar herinnering.

 66. Rina Donkers schreef:

  Jaren geleden ontmoette
  Ik Sylvia in Ghana. Onze vriendschap heeft de tand des tijds goed doorstaan. Niet dat we elkaar zo vaak zagen maar vaak genoeg om van alle belangrijke dingen in t leven op de hoogte te blijven. Natuurlijk spraken we over de kinderen. Alle ups en downs werden besproken. Jullie moeten nu verder zonder Sylvia. Ze heeft er wel voor gezorgd dat jullie allemaal op eigen benen kunnen staan.
  Lieve kinderen en Roland heel veel sterkte voor de toekomst want jullie gaan Sylvia geheid missen net zo als ik. Veel liefs, denk aan jullie Rina.

 67. Arni Hubbeling schreef:

  Ik koester met warmte de herinnering aan Sylvia, haar zachtmoedigheid en haar interesse in mensen. Kracht en moed wens ik jullie toe bij het verwerken van het verlies van deze bijzondere vrouw.

 68. Cees van der Laan schreef:

  Beste Roland en familie,
  Hierbij wil ik jullie condoleren met dit grote verlies.
  Wat zullen jullie haar missen. Ik herinner me Sylvia als een hartelijke en meelevende vrouw, een persoonlijkheid. In de jaren dat zij op Azusa les gaf en wij collega’s waren zag ik hoe betrokken zij was op de studenten en bereid te investeren in hun ontwikkeling. Heel mooi vond ik dat.
  Ik wens jullie Gods nabijheid en kracht toe nu jullie zonder Sylvia verder moeten gaan.
  Cees van der Laan

 69. Helma van Loon schreef:

  Lieve Roland,
  Medeleven is een woord wat ik zelf niet gebruik maar,
  als je dat wilt, luister ik.

 70. John en Connie Karsten schreef:

  Roland, totaal verrast door dit bericht. Sterkte voor jou en de kinderen!
  Wij hebben alleen maar goede herinneringen aan de samenwerking met Sylvia in de Azusa tijd en nog daarna!
  Warme groet van John en Connie

 71. Elena Manevska schreef:

  Lieve Roland en familie,

  Ik wens jullie heel erg veel sterkte toe. Het lijkt me verschrikkelijk moeilijk om Sylvia te moeten missen. Ze sprak altijd met veel liefde over jullie en ik voelde dat daar ook een grote toewijding bij hoorde. Dat raakte me. Sowieso Sylvia, ik richt me tot jou raakte je mij in wie je bent. Oprecht betrokken en geïnteresseerd, onderzoekend. Op zoek naar verdieping. Ik vond het altijd fijn om met je te praten, vaak korte momentjes in de Binnenwaai, maar altijd fijn en met een soort lichtheid, zelfs bij de serieuzere onderwerpen. Ik had het gevoel dat je me zag en ergens wel aanvoelde wat me bezig hield. De laatste keer dat we elkaar spraken was in de Binnenwaai, het viel me op hoe erg je straalde en blij was om iedereen te zien. Je vroeg me hoe het met mijn muziek was en dat ik er mooi uitzag. Je woorden bleven in mijn oren rinkelen tot dagen erna omdat ik voelde dat ze zo recht uit je hart kwamen.
  Dankjewel voor alles. Lieve en in alle opzichten mooie Sylvia, het ga je goed <3

  hartelijke groeten,
  Elena Manevska

 72. Sharona ceha schreef:

  Lieve familie van Sylvia, heel veel sterkte, liefs&liefde.
  Liefs, sharona

Teken dit condoleanceregister

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.