De uitvaart

De uitvaartverzorgers van Memento Mori beschikken over de vakkennis en de middelen om een groot aantal praktische zaken rond de uitvaart voor u te realiseren.

Bijvoorbeeld, het doen van de aangifte van overlijden bij de burgerlijke stand, de verzorging, bespreken van de uitvaartplechtigheid, het overbrengen van de overledene en het opbaren. In de dagen na het overlijden kunnen de nabestaanden in elk geval rekenen op de aandacht, hulp en begeleiding van uitvaartverzorgers die hun vak met liefde en zorg uitvoeren.

Na enkele weken wordt er contact met u opgenomen om terug te kijken en de mogelijkheden voor nazorg of rouwbegeleiding te bespreken. Daarnaast zijn er praktische zaken te regelen, zoals dankbetuigingen, advertentie, grafmonument of asbestemming.

Begeleiding met zorg en liefde

Na een overlijden kunt u 24 uur per dag ons nummer bellen om direct een afspraak te maken met diegene die de uitvaart voor u verzorgt, een aantal praktische zaken voor u regelt en u van direct na het overlijden tot na afloop van de uitvaart persoonlijk zal begeleiden.

Voor onze uitvaartverzorgers is iedere uitvaart een uniek en persoonlijk afscheid, dat met zorg en aandacht wordt vormgegeven en verzorgd. Ze adviseren u over de mogelijkheden en geven de uitvaart vorm op basis van uw wensen. Als aanspreekpunt, adviseur en zorgverlener in een emotionele periode kunnen nabestaanden rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding, zodat ze in hun eigen tempo de juiste keuzes ten aanzien van de uitvaart kunnen maken. De hoogste kwaliteit, respect en integriteit staan bij Memento Mori voorop.

Melden van een overlijden

Voor het melden van een overlijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0578 – 69 18 46

DE JUISTE SFEER BIJ MEMENTO MORI HEERDE